Wij zijn dol op het bezoeken van beroemde wijngebieden, zoals Toscane, Piemonte of Rueda. Elke streek heeft zijn eigen karakter en zijn eigen prachtige wijnen. En daar vinden we ook de mooiste pareltjes.
Al deze wijnen hebben wij samengevoegd in een mixpakket. Ga met ons mee op reis en geniet van de diverse wijnstreken.
Wordt op 27-06 verwacht. Je kunt alvast bestellen.
Inhoud
Specificaties
Reviews 1
Inhoud
2024 | Spanje, Rueda
Astrid & Thérèse Verdejo Rueda
Heerlijk verfrissende Verdejo Rueda, met intense fruitaroma's, zoals appel, peer, groene meloen en rijpe perzik.
Proefnotitie
Spaans fris wit, met intense fruitaroma's, zoals appel, peer, groene meloen en rijpe perzik. Een toefje kruidigheid en de geur van witte bloesem. Lekker voor de borrel, maar ook bij gegrilde zalm, garnalen, kip, paella, schaal- en schelpdieren en sashimi. Schenktemperatuur: 8-12 graden.
2023 | Italië, Toscane
Astrid & Thérèse Toscana
Stevige, zachte en romige rode wijn, gemaakt van de Sangiovese druif. Vooral lekker bij het eten. Fruitig smaakprofiel: aardbei, kersen, cassis en een vleugje chocola.
Proefnotitie
Onze Sangiovese is een mooie rode wijn, die vooral lekker is bij het eten. Hij heeft een fruitig smaakprofiel: aardbei, kersen, cassis een een vleugje chocola. Hij heeft een fruitig en licht kruidig smaakprofiel. Heerlijk bij alles wat Toscane te bieden heeft: wild- en vlees gerechten, rauwe ham, worst en harde kazen. Maar ook een pizza en een pasta. Schenktemperatuur: 16-18 graden.
2024 | Frankrijk, Côtes de Gascogne
Astrid & Thérèse Côtes de Gascogne
Knisperende witte wijn uit Côtes de Gascogne met een rijk aromatisch smaakpalet. Onze meest favoriete borrelwijn.
Proefnotitie
Knisperende wijn die ruikt naar lentebloemen met een aromatisch smaakpalet van citrusvruchten en exotisch fruit, zoals passievrucht. Super voor de borrel en natuurlijk ook bij vele frisse salades en visgerechten. Serveertemperatuur 8-10 graden.
2021 | Italië, Piemonte
Astrid & Thérèse Piemonte Albarossa
Chique rood uit het beroemde Piemonte.
Proefnotitie
De druif Albarossa is een kruising van twee sublieme druivenrassen: Nebbiolo en Barbera. Onze wijnboer Luigi Dezzani heeft daar slechts veertig hectare van aangeplant en weet hier de perfecte wijn mee te maken. Een warme robijnrode wijn met fruitige aroma’s van bosbessen, kersen en bramen. Een vleugje koffie en een toefje witte peper geven hem net dat beetje extra expressie waardoor hij een lekkere bite heeft. De 12 maanden houtrijping maken hem rond en mooi complex. Tegelijkertijd blijft het een elegante wijn. Heerlijk bij Risotto met truffel, paddestoelen, pasta en allerlei vleesgerechten. Serveertemperatuur 16 - 18 graden