Astrid & Thérèse Rood

Astrid & Thérèse Rood
€ 6,99

Op voorraad

Binnen 2-3 werkdagen geleverd

Omschrijving van Astrid & Thérèse Rood

Gepassioneerde wijnmaakster verdient ons private label. 

Elk jaar proeven we kritisch de nieuwe oogst van onze huiswijnen en bepalen we samen met wijnmaakster Aurélie Trebuchon de juiste smaak van de optimale blend. Want, zoals je van ons gewend bent, bieden we alleen wijn aan waar we helemaal achter staan!

Uit de Zuid-Franse streek de Languedoc

Onze huiswijnen komen uit de zuidfranse streek de Languedoc. Een regio met klassieke druiven en steeds meer moderne wijnmakers, zoals onze Aurélie Trebuchon. Zij maakt heerlijke, zuivere, toegankelijke wijnen. Wij waarderen haar visie op wijn maken zo zeer dat we besloten met Aurélie in zee te gaan voor onze huiswijnen onder het private label 'Astrid & Thérèse'. Het zijn heerlijke wijnen geworden voor elke dag, elk tijdstip , elke gelegenheid. Aurélie heeft sinds 2003 het Qualenvi certificaat, een kwaliteits certificaat voor onafhankelijke wijnmakers die rekening houden met het milieu. Dat vinden wij ook belangrijk.

Een toegankelijke rode wijn met diepgang

Wij proeven en blenden net zo lang samen met de wijnmaakster tot we razend enthousiast zijn. In deze Pays d'Oc IGP Syrah-Grenache ruik je de kruiden en bloemen van het Franse glooiende landschap. Proef rijpe druiven, die zorgen voor een explosie van zwarte bessen, bramen, laurier en kruidnagel. De syrahdruiven geven de structuur en het pepertje, terwijl de grenache de wijn veel fruit geeft. Lekker te combineren bij de borrel, (stoof)vlees, BBQ, kip, pasta, fazant, paddestoelen, diverse stampotten en kaas.

Wijnschrijvers over deze wijn

''Fruit van bessen en zwarte vruchten is genereus present in deze Pays d’Oc, samen met laurierachtige, donkere elementen, wat zijn karakter aardig in de richting brengt van een Merlot. Een nog jeugdig frisse, vitale Pays d’Oc die ook sappig smaakt en mede dankzij een klein pepertje prettig nablijft in de mond.'' - Hubrecht Duijker, wijnschrijver (www.hubrechtduijker.com)

Sluiten Stel een vraag
Beoordelingen

Schrijf je eigen review

Hoe waardeer je dit product? *

Astrid & Thérèse over Astrid & Thérèse Rood
Wat een explosie van fruit met een pepertje, een goede structuur en elegantie. Ongecompliceerde wijn om dagelijks te drinken.
Specificaties
Grenache, Syrah
Frankrijk
Pays d’Oc
2019
Schroefdop
Details
Druivenras:
Grenache, Syrah
Land:
Frankrijk
Regio:
Pays d’Oc
Jaar:
2019
Afsluiting:
Schroefdop
Bewaaradvies:
1 tot 2 jaar te bewaren
Alcoholpercentage:
12,5 %

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief.

En ontvang interessante
wijnaanbiedingen.