- 4 rode bieten (rauw)
- Weinig tijd? Dan kun je ook voorgekookte rode bietjes gebruiken, laat ze wel goed uitlekken en dep droog voor gebruik.
- 125 gr geitenkaas
- 4 eetlepels Griekse yoghurt
- 4 takjes tijm
- 2 eetlepels balsamico azijn
- 1 eetlepel olijfolie
- 20 gr pistachenoten
- 1 theelepel sesamzaadjes (zwarte)
- 1 theelepel komijnzaad, gehakt
- 0.25 theelepel korianderzaad
- Optioneel: crostini’s om te serveren
- Overig: dresseerring
Bietentartaar met pistache & geitenkaas crème
4 personen
Voorgerecht
Bereidingstijd ca. 20 min. + 1 uur in de oven

Ingredienten 4 personen
Bereidingswijze
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Door de fruitige aroma's en zachte zuren past onze Viognier perfect bij deze prachtige bietentartaar.’’