Orzosalade met Lemon Pepper Steak: Verfrissend en Vullend
Recept voor 4 personen - Bereidingstijd ca. 45 minuten
Ingrediënten
400g biefstuk
2 el Lemon Pepper
320 g orzo
350 g groene asperges
1 bosje radijsjes
2 el olijfolie
80 g jonge bladspinazie
2 klontjes boter
Bereidingswijze
Wrijf de biefstukken in met Lemon Pepper. Dek af en laat vervolgens op kamertemperatuur komen.
Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Snijd de asperges in stukken van 3-4 cm en de radijsjes in schijfjes.
Bak de asperges in 1 el olijfolie in de koekenpan beetgaar.
Meng de groene asperges, bladspinazie en radijsjes door de orzo.
Bak de biefstukken in boter en de overige olijfolie in ca. 5 min. naar wens gaar.
Snijd deze in plakjes en serveer op de orzosalade.