Orzosalade met Lemon Pepper steak

op 10-09-2024
Orzosalade met Lemon Pepper steak
Orzosalade met Lemon Pepper steak

Orzosalade met Lemon Pepper Steak: Verfrissend en Vullend

Recept voor 4 personen - Bereidingstijd ca. 45 minuten

Ingrediënten

400g biefstuk

2 el Lemon Pepper

320 g orzo

350 g groene asperges

1 bosje radijsjes

2 el olijfolie

80 g jonge bladspinazie

2 klontjes boter

Bereidingswijze

Wrijf de biefstukken in met Lemon Pepper. Dek af en laat vervolgens op kamertemperatuur komen.

Kook de orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Snijd de asperges in stukken van 3-4 cm en de radijsjes in schijfjes.

Bak de asperges in 1 el olijfolie in de koekenpan beetgaar.

Meng de groene asperges, bladspinazie en radijsjes door de orzo.

Bak de biefstukken in boter en de overige olijfolie in ca. 5 min. naar wens gaar.

Snijd deze in plakjes en serveer op de orzosalade.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

  1. 2022 | Spanje | Carinena
    Waardering:
    91% 100 0
    (11)
    Astrid & Thérèse La Donna Garnacha
    • Smaakprofiel
      Licht, soepel & fruitig
    • Druivenras
      Garnacha
    7,95