Pompoentaart met fetakaas en pecannoten

op 10-09-2024
Delen
Pompoentaart met fetakaas en pecannoten
Pompoentaart met fetakaas en pecannoten

Pompoentaart met Feta en Pecannoten: Een Smakelijke Herfstdelicatesse

Recept voor 4 personen - Bereidingstijd ca. 45 minuten

Ingrediënten

500 g pompoen

200 g fetakaas

100 g pecannoten

4 el Euroma Ras el Hanout

10 plakjes bladerdeeg

250 ml slagroom

4 eieren

2 el olijfolie

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. 

Schil de pompoen en snijd draden en zaden weg. Snijd het vruchtvlees in blokjes. 

Maak een papje van de olie met Ras el Hanout. Schep door de pompoen.

Kluts de eieren los met de slagroom en breng op smaak met peper en zout. 

Verkruimel de fetakaas.

Bedek de bodem van een ingevette springvorm met de plakjes bladerdeeg. 

Verdeel de pompoen over de bodem, giet het eimengsel erin en strooi de kaas en noten erover.

Zet de vorm in de oven en bak 40 min. Als de noten en kaas te donker worden, afdekken met aluminiumfolie.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

  1. 2022 | Frankrijk | Pays d'Oc
    Waardering:
    93% 100 0
    (3)
    Astrid & Thérèse Merlot
    • Smaakprofiel
      Stevig, zacht & romig
    • Druivenras
      Merlot
    Normale prijs: 9,95 Speciale prijs: 8,95
    Je bespaart

Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?