Italië

Bosio Demi Sec Alcoholvrije Bubbels (3 flessen)

Opslaan
Proosten zonder alcohol! Dat doe je met deze Bosio Demi Sec Bubbels. Een heerlijk alcoholvrij alternatief voor al die mooie feestelijke momenten. Bekijk de proefnotitie(s)
  • Smaakprofiel
    Honing, nectar & zoetig
  • Druivenras
    Chardonnay, Moscato
  • Land & Regio
    Italië
Normale prijs: 9,99 Speciale prijs: 8,99
Je bespaart
26,97 (Per doos van 3)
Aantal flessen per levering:
Opslaan
Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis

Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?

Proefnotitie
Specificaties
Reviews

Fonkelend glas alcoholvrije bubbel. Tot aan de nok toe gevuld met rijp fruit als peer, groene appel, meloen, grapefruit, vlierbloesem en een toefje honing. Een klein zoetje, zonder door te slaan naar een dessertwijn, gaat hand in hand met een verfrissende mineraliteit. Een verfrissend en frivool bruisend glas. En zeg nou zelf? Deze fles is op zichzelf al een (alcoholvrij) feestje waard! Heerlijk voor gewoon zo, bij schaal- en schelpdieren en als begeleider van frisse salades, (groente) traybakes en pittige (Aziatische) gerechten. Nu lekker tot 2026. Serveer op 6-8 °C.
  • Https& Oesters
  • Https& Rode Curry
  • Https& Roquefort
WijnsoortMousserende Wijn
LandItalië
DruivenrasChardonnay, Moscato
SmaakprofielHoning, nectar & zoetig
Serveertemperatuur6-8 °C
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2026
Bevat sulfietenSulfieten
EAN-nummer8719418059235
Art.nr.K202023
Het productieproces van alcoholvrije wijn begint op dezelfde manier als dat van gewone wijn met alcohol. Tijdens dit proces ontstaat alcohol door het gisten van de suikers in het druivensap, wat een grote invloed heeft op de uiteindelijke smaak van de wijn. Daarom is het essentieel dat ook een wijn die uiteindelijk alcoholvrij wordt, deze stap doorloopt. Vervolgens wordt de alcohol uit de wijn verwijderd. Dit kan op verschillende manieren gebeuren, zoals met de vacuümtechniek of de ‘spinning cone’-techniek. Bij deze methoden wordt de alcohol op lage temperatuur uit de wijn onttrokken en wordt er gebruik gemaakt van draaiende kegels die stoom produceren, wat helpt om geuren en smaken te behouden tijdens het proces.