Wijnpakket Astrid & Thérèse Spanje

Wijnpakket Astrid & Thérèse Private selection
€ 51,00
Niet op voorraad
Omschrijving van Wijnpakket Astrid & Thérèse Spanje

Proefdoos Spanje

Schitterend proefpakket met 3 flessen Astrid & Thérèse Tempranillo en 3 flessen Astrid & Thérèse Sauvignon Blanc. Maak kennis met onze eigen Spaanse wijnen. Aangemoedigd door  het succes van onze eigen huiswijn besloten wij om verder te gaan met onze persoonlijke zoektocht naar betaalbare wijnen die onze kwaliteits toets kunnen doorstaan en onze naam mogen dragen..

Astrid & Thérèse Tempranillo

In Castilla, Spanje, vonden wij een heerlijke rode wijn, die voor de volle 100% gemaakt is van de Tempranillo druif. De druiven worden met de hand geplukt en zijn afkomstig van 20 jaar oude wijnstokken, waarvan de wortels dus zo diep gaan dat ze de beste voeding uit de diepe bodem kunnen halen. En dat proef je. De streek kent weliswaar warme zomers, maar vanwege de ligging op 700 meter hoogte zijn de nachten koel, hetgeen de druiven ten goed komt met een mooie zuurgraad. Het resultaat is een robijnrode zuivere wijn met veel karakter en een bouquet van donker rood fruit. Deze wijn kan jong gedronken worden, maar ook nog 3 jaar blijven liggen.
 
Serveren op 16 graden.
Lekker bij vlees, pasta en gegrilde groente.

Astrid & Thérèse Sauvignon Blanc

Onze eigen keus: een verrassend frisse witte wijn. Heerlijk, daar mag ons eigen etiket op!

In Castilla, Spanje, vonden wij een heerlijke witte wijn, die voor de volle 100% gemaakt is van de Sauvignon blanc druif. De streek kent weliswaar warme zomers, maar vanwege de ligging op 700 meter hoogte zijn de nachten koel, wat heel belangrijk is om geslaagde witte wijn te kunnen maken  Het resultaat is een zuivere, frisse wijn, fruitig, met een bouquet van citrus, wat gerookte tonen, en een vleugje groen thee. Zeer breed inzetbaar, op de borreltafel en in de keuken.

Serveren op 12 graden.
Heerlijk om te borrelen, maar uiteraard ook bij vis, schaal-en schelpdieren, salades, geitenkaas. Zelfs bij kip.

Sluiten Stel een vraag
Beoordelingen

Schrijf je eigen review

Hoe waardeer je dit product? *

Astrid & Thérèse over Wijnpakket Astrid & Thérèse Spanje

Twee heerlijke wijnen. Hier staan wij helemaal achter.

Specificaties
Spanje
Castilla
Schroefdop
Details
Land:
Spanje
Regio:
Castilla
Afsluiting:
Schroefdop

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief.

En ontvang interessante
wijnaanbiedingen.