2023 | Frankrijk | Côtes de Gascogne

Astrid & Thérèse Côtes de Gascogne

Waardering:
85% of 100
Opslaan

Knisperende witte wijn uit Côtes de Gascogne met een rijk aromatisch smaak pallet. Onze meest favoriete borrelwijn.

Bekijk de proefnotitie(s)
  • Smaakprofiel
    Licht, fris & soepel
  • Druivenras
    Colombard, Gros Manseng
  • Land & Regio
    Frankrijk, Côtes de Gascogne
9,95
59,70 (Per doos van 6)
Aantal flessen per levering:
Opslaan
Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Proefnotitie
Specificaties
Reviews 30

Knisperende wijn die ruikt naar lentebloemen met een aromatisch smaakpalet van citrusvruchten en exotisch fruit, zoals passievrucht. Super voor de borrel en natuurlijk ook bij vele frisse salades en visgerechten. Serveertemperatuur 8-10 graden.
Jaargang2023
Flesinhoud0.75
WijnsoortWitte Wijn
LandFrankrijk
DruivenrasColombard, Gros Manseng
RegioCôtes de Gascogne
SmaakprofielLicht, fris & soepel
Alcoholgehalte11.5 %
ClassificatieIGP Côtes-de-gascogne
Serveertemperatuur8-10 °C
Op dronk vanafNu op dronk
Op dronk tot2027
Bevat sulfietenSulfieten
AfsluitingSchroefdop
EAN-nummer3270046010340
Art.nr.K201094

Côtes de Gascogne is een verrukkelijke streek voor knisperende witte wijnen met een rijk aromatisch smaak pallet. Onze meest favoriete borrelwijn. De basis is altijd Colombard, gemengd met een andere witte druif, in ons geval de Gros Manseng.

Wellicht is dit voor jou een onbekende druif, maar hij heeft samen met de Colombard druif een mega gelukkig huwelijk. Een match made in heaven; de liefde spat er van af.

VIDEOimageVIDEOimage

Astrid & Thérèse over Côtes de Gascogne

Côtes de Gascogne is een verrukkelijke streek voor knisperende witte wijnen met een rijk aromatisch smaak pallet. Onze meest favoriete borrelwijn.

ATKERST2024 AnnenasPhotography AnnePluijmsATKERST2024 AnnenasPhotography AnnePluijms

Zalm Carpaccio met Rode Biet

Zalm carpaccio met rode biet wordt bereid door zalm te marineren met een mengsel van rauwe bieten, sinaasappel, citroen, zout en poedersuiker. Na 24 uur marineren wordt de zalm in dunne plakken gesneden en geserveerd met zure room, dille, kappertjes en eventueel blini's of (stok)brood.