Astrid & Thérèse Côtes de Gascogne
Knisperende witte wijn uit Côtes de Gascogne met een rijk aromatisch smaak pallet. Onze meest favoriete borrelwijn.
- SmaakprofielLicht, fris & soepel
- DruivenrasColombard, Gros Manseng
- Land & RegioFrankrijk, Côtes de Gascogne
Jaargang | 2023 |
---|---|
Flesinhoud | 0.75 |
Wijnsoort | Witte Wijn |
Land | Frankrijk |
Druivenras | Colombard, Gros Manseng |
Regio | Côtes de Gascogne |
Smaakprofiel | Licht, fris & soepel |
Alcoholgehalte | 11.5 % |
Classificatie | IGP Côtes-de-gascogne |
Serveertemperatuur | 8-10 °C |
Op dronk vanaf | Nu op dronk |
Op dronk tot | 2027 |
Bevat sulfieten | Sulfieten |
Afsluiting | Schroefdop |
EAN-nummer | 3270046010340 |
Art.nr. | K201094 |
Côtes de Gascogne is een verrukkelijke streek voor knisperende witte wijnen met een rijk aromatisch smaak pallet. Onze meest favoriete borrelwijn. De basis is altijd Colombard, gemengd met een andere witte druif, in ons geval de Gros Manseng.
Wellicht is dit voor jou een onbekende druif, maar hij heeft samen met de Colombard druif een mega gelukkig huwelijk. Een match made in heaven; de liefde spat er van af.


Astrid & Thérèse over Côtes de Gascogne
Côtes de Gascogne is een verrukkelijke streek voor knisperende witte wijnen met een rijk aromatisch smaak pallet. Onze meest favoriete borrelwijn.


Zalm Carpaccio met Rode Biet
Zalm carpaccio met rode biet wordt bereid door zalm te marineren met een mengsel van rauwe bieten, sinaasappel, citroen, zout en poedersuiker. Na 24 uur marineren wordt de zalm in dunne plakken gesneden en geserveerd met zure room, dille, kappertjes en eventueel blini's of (stok)brood.