Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?


Flammkuchen met geitenkaas en peer

4 personen | Lunch

Bereidingstijd ca. 20 min

 

Flammkuchen geitenkaas en peer receptpagina
Ingrediënten 4 personen

1           pak bladerdeeg (of flammkuchendeeg)

300 gr  geitenkaas           

2           rode uien, in halve ringen gesneden

100 gr Serranoham

25 gr    verse peterselie, fijngehakt

3          peren, in plakken gesneden

Bereidingswijze

De oven op 250 °C voorverwarmen (boven- en onderwarmte). Laat de ovenplaat hierbij op de onderste laag mee voorverwarmen. 

Leg het deeg op een stuk bakpapier en besprenkel royaal met geitenkaas. Verdeel de uien, plakken peer en serranoham hierover. Leg de flammkuchen met het bakpapier en al op de voorverwarmde ovenplaat. Bak voor 8 tot 10 minuten.

Haal de flammkuchen uit de oven en verdeel verse peterselie over de flammkuchen. Snij in stukken en serveer.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

“Bij deze flammkuchen drinken wij een glas Riesling. Een stuivende wijn met sappige fruittonen en een frisse mineraliteit, die goed past bij de geitenkaas en peer."

 

  1. 2021 | Duitsland | Moezel
    Astrid & Thérèse Riesling
    • Smaakprofiel
      Licht, fris & strak
    • Druivenras
      Riesling
    12,95