Blancheer de spinazie 10 seconden in kokend water. Laat uitlekken en afkoelen.
Draai met de rest van de ingrediënten in een keukenmachine of met een staafmixer tot een mooie pesto.
Breng eventueel op smaak met zout.
Schil de aardappelen, kook ze net gaar, giet af en laat uitdampen.
Druk ze door een fijne zeef of pureeknijper, er mogen geen klontjes meer in zitten.
Meng het aardappelkruim met de eidooiers en de bloem.
Maak op smaak met peper, zout en de geraspte schil van 1 limoen.
Maak met de hand rollen met een diameter van 2 cm van dit deeg en laat ze even opstijven in de koelkast.
Snijd rondjes van 2 cm van het deeg en kook ze in ruim kokend water met zout, tot ze gaan drijven; dan zijn ze gaar. Grill of bak de asperge tips kort samen met de trompette de la mort (of de paddenstoelen).
Schep de Gnocchi uit het kookvocht, schep de bruine boter en de verse trompettes de la mort erdoor en voeg alles samen in een bak met de spinaziepesto, de gesneden aspergetips en verbrokkelde blauwe kaas.