Grote wijnproeverij

Er is maar één ding leuker dan een webshop runnen en dat is echt contact hebben met onze klanten en belangstellenden. We willen je dolgraag onze wijnen laten proeven en er iets bij vertellen. Daarom organiseren we een grote wijnproeverij op zondag 19 mei in Amsterdam.

Tijdens de grote Wijnproeverij schenken wij vele van onze prachtige wijnen plus je geniet van allerlei heerlijkheden van leveranciers van De Librije. Een verrassende pop-up brasserie van Jonnie Boer maakt zijn opwachting en onze gastronomisch goede vrienden zijn met heerlijke hapjes van de partij.

Tevens hebben we enkele plaatsen beschikbaar voor een intieme wijn-spijs workshop die Astrid en Thérèse persoonlijk geven om 11.00 uur.

Wie zijn er o.a. bij?
Librije's winkel;
Brandt & Levie, met hun zelfgemaakte worsten en patés;
Bourgondisch lifestyle, Librije's topleverancier van Franse kaas;
Delisalm, met hun beekforel caviaar, rillettes, terrine, bisque, velouté;
Kesbeke tafelzuren is onze gastheer met zijn heerlijke producten;
Het Vlaamsch broodhuys voorziet iedereen van hun heerlijkheden.

Wie, wat, waar?
Datum: zondag 19 mei 2019
Start tijd: 12:00 uur
Eind tijd: 18:00 uur
Locatie: Kesbeke Fijne Tafelzuren
Adres: Adolf van Nassaulaan 2-8, Amsterdam

De ervaring leert dat we een enorme toeloop kunnen verwachten. Wees er dus snel bij om er samen met ons een culinaire zondagmiddag van te maken. Reserveer je tickets nu op www.universe.com. Want vol=vol.

Er zijn entreetickets en combi- tickets voor de wijnworkshop die Astrid en Thérèse geven. Voor een sfeerimpressie: bekijk hier onze vorige editie.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief.

En ontvang interessante
wijnaanbiedingen.