DEF Librije Zwollekopie

Uniek aanbod van De Librije*** wijnen

Regelmatig krijgen wij de vraag of we wijnen verkopen die in De Librije geschonken worden. Daarom hebben we besloten jullie een uniek aanbod te doen. Thérèse heeft speciaal voor jullie uit De Librije kelder een aantal wijnengeselecteerd.

Op dit moment hebben wij helaas geen Librije-wijnen beschikbaar. Zodra er weer een exclusief aanbod komt, laten we dit uiteraard weten.

Apostelhoeve: DE CUVÉE XII

Nieuwe oogst wordt binnenkort verwacht

  1. 2024 | Nederland | Limburg
    Waardering:
    96% 100 0
    (5)
    Librije wijn: Apostelhoeve Cuvée XII
    • Smaakprofiel
      Intens, rijk & complex
    • Druivenras
      Auxerrois, Müller-Thurgau, Pinot Gris
    21,95
ApostelhoeveApostelhoeve

Uniek aanbod van De Librije*** wijnen

Veel wijnliefhebbers vragen ons regelmatig of we wijnen verkopen die geschonken worden in De Librije, het met drie Michelinsterren bekroonde restaurant. Thérèse heeft hiervoor in het verleden speciaal een aantal bijzondere wijnen uit de kelder van De Librije geselecteerd.

Op dit moment hebben wij helaas geen Librije-wijnen beschikbaar. Zodra er weer een exclusief aanbod komt, laten we dit uiteraard weten.

Regelmatig krijgen wij de vraag of we wijnen verkopen die in De Librije geschonken worden. Daarom hebben we besloten jullie een uniek aanbod te doen. Thérèse heeft speciaal voor jullie uit De Librije kelder een aantal wijnengeselecteerd.

Het gaat om een beperkt aantal flessen, dus zolang de voorraad strekt.

CTA 1
CTA 2
ATBLANCHE

Apostelhoeve: DE CUVÉE XII

Nieuwe oogst wordt binnenkort verwacht

ApostelhoeveApostelhoeve
  1. 2024 | Nederland | Limburg
    Waardering:
    96% 100 0
    (5)
    Librije wijn: Apostelhoeve Cuvée XII
    • Smaakprofiel
      Intens, rijk & complex
    • Druivenras
      Auxerrois, Müller-Thurgau, Pinot Gris
    21,95

Rode wijn uit De Librije*** : Priorat, Spanje. Negre de negres.

Smaak

De druiven Grenache, Carignan en Syrah zijn geoogst van zeer oude stokken: 20-65 jaar, dus ze hebben alles uit de diepe bodem kunnen halen wat ze nodig hebben om tot een volle smaakontwikkeling te komen. Smaakt naar rijp rood fruit, drop, laurier en cassis en heeft zachte tannines.

Thérèse: 'Deze wijn laat zich super combineren met krachtige vleesgerechten, zoals rineye of ree. Maar combineer hem ook gerust een keer met een vegetarisch gerecht waar veel specerijen in verwerkt zijn'

ATKERST2024 Sommelier DenegresConstance AnnenasPhotography AnnePluijmsKOPIEATKERST2024 Sommelier DenegresConstance AnnenasPhotography AnnePluijms editKOPIE

Witte wijn uit De Librije*** : Bourgogne, Chitry Blance Constance Chardonnay

Smaak

De druiven zijn afkomstig van zeer oude wijnstokken van 15-60 jaar, waarvan de wortels heel diep gaan, hetgeen garant staat voor een rijke smaak. Een elegante en frisse Chardonnay met tonen van citrus, appel en wat ziltigheid.

Thérèse: 'Bourgogne is wel ons favoriete wijngebied. Dagelijks schenken wij wijnen uit deze streek in De Librije. We combineren hem veelal met mooie visgerechten, bijvoorbeeld de snoekbaars van Jonnie met beurre blanc en zolderspek. Bij vis met een romige bereiding is deze wijn op z'n best'

Onze Sommelier Wijnen

    • Astrid & Thérèse Roter Veltliner
    2023 | Oostenrijk | Wagram
    Waardering:
    100% 100 0
    (2)
    Astrid & Thérèse Roter Veltliner
    • Smaakprofiel
      Intens, rijk & complex
    • Druivenras
      Roter Veltliner
    14,95
    • Astrid & Thérèse Susumaniello
    2024 | Italië | Puglia, Salento
    Waardering:
    96% 100 0
    (10)
    Astrid & Thérèse Susumaniello
    • Smaakprofiel
      Complex, krachtig & vol
    • Druivenras
      Susumaniello
    11,95

Voorwaarden: De korting mag niet oplopen tot meer dan de wettelijk toegestane 25% korting. Onze wijnen worden per doos van 6 flessen verkocht. Prijswijzigingen en/of zetfouten voorbehouden. 

D1118 mastieri recept mastieri pakket web header bg mob wbnlD1118 mastieri recept mastieri pakket web header bg mob wbnl

Mastieri Barbino Monferrato

Het stevige karakter van Nebbiolo past goed bij gevogelte wat de wijn zachter en rijker doet smaken. De hartig-zoet-aardse truffeljus versterkt dit effect waardoor Barbino nóg meer smaak krijgt. Voor een fractie van de prijs van Barolo. Schenk ‘m uit in een brede karaf op 18°C. Buon appetito!