Astrid & Thérèse Sauvignon Blanc
Zuivere, frisse wijn, met een bouquet van citrus en tropisch fruit. De pure smaak van de druif. Stuivend!
- SmaakprofielLicht, fris & soepel
- DruivenrasSauvignon Blanc
- Land & RegioFrankrijk, Loiredal
Uitbundig fruitige Sauvignon Blanc
Heerlijk om te borrelen, maar uiteraard ook bij vis, schaal-en schelpdieren, kip, salades, geitenkaas.
Jaargang | 2023 |
---|---|
Flesinhoud | 0.75 |
Wijnsoort | Witte Wijn |
Land | Frankrijk |
Druivenras | Sauvignon Blanc |
Regio | Loiredal |
Smaakprofiel | Licht, fris & soepel |
Alcoholgehalte | 11 % |
Classificatie | Val de Loire |
Serveertemperatuur | 10-12 °C |
Op dronk vanaf | Nu op dronk |
Op dronk tot | 2026 |
Bevat sulfieten | Sulfieten |
Afsluiting | Schroefdop |
EAN-nummer | 3176781043110 |
Art.nr. | K200802 |
Over onze 100% collectie
Het is moeilijker is om een wijn te maken, die voor 100% gemaakt is van één enkel druivenras dan een blend van meerdere druiven. Hoe zit dat?Bij blenden kan een wijnboer eventueel de zwakke kanten van de ene druif opvangen met de sterke kanten van een ander druivenras. Maar bij een wijn die voor de volle 100% gemaakt is van één druivenras valt niets te verbloemen. Die moet in één keer goed. Vakmanschap is daarbij cruciaal. Daarom selecteren wij onze wijnboeren met zoveel zorg. Omdat alleen zij de specifieke smaak van een druif het beste tot hun recht kunnen laten komen. In deze wijnen komt het fruit maximaal tot z’n recht, zowel bij rood als bij wit. Daarom hebben we deze wijnen simpelweg genoemd naar hun prachtige druif. Bij deze serie wijnen is de druif de absolute held, voor de volle 100%!
100% één druivenras
Bij blenden kan een wijnboer eventueel de zwakke kanten van de ene druif opvangen met de sterke kanten van een ander druivenras. Maar bij een wijn die voor de volle 100% gemaakt is van één druivenras valt niets te verbloemen.
Springrolls met Japanse sausjes
Ontdek de heerlijke frisheid van springrolls met een assortiment Japanse sausjes. Deze lichte en knapperige rolletjes, gevuld met verse groenten en delicate kruiden, worden perfect aangevuld door de smaakvolle Japanse dipsauzen. Ideaal als aperitief, lichte lunch of kleurrijk voorgerecht bij een Aziatische maaltijd.