Music & Wine Wit

Music & Wine Wit
€ 60,00
€ 49,50

Op voorraad

Omschrijving van Music & Wine Wit
Herken je dit? Als wij gaan zitten met een goed glas wijn komen we meteen in een lekker sfeertje. Het voelt gelijk relaxt. Of het nu is met onze geliefde, familie of goede vrienden. Een hapje eten erbij of gewoon even borrelen. Heerlijke achtergrond muziek erbij maakt het helemaal compleet.
Dat beseft De Librije al heel lang. Daarom wordt de huis-DJ met regelmaat gevraagd om passende muziek te maken, speciaal voor De Librije. De gasten vragen er vaak naar. Daarom hebben wij nu een exclusief cadeau pakket samen gesteld:

Een prachtig houten kistje met twee flessen Kus van Thérèse Suavignon Blanc plus een ‘golden bar’. Een goudstaaf-usb stick met muziek om een gezellige avond nog sfeervoller te maken. Deze muziekmix is exclusief gemaakt door Hans Stroeve in samenwerking met Monte la Rue.
Sluiten Stel een vraag
Beoordelingen

Schrijf je eigen review

Hoe waardeer je dit product? *

Astrid & Thérèse over Music & Wine Wit
Houten wijnkistje met twee flessen Kus van Thérèse Sauvignon Blanc. Plus een ‘golden bar’, een goudstaaf-usb stick met muziek om je maand december nog sfeervoller te maken. Deze muziekmix is exclusief gemaakt door Hans Stroeve in samenwerking met Monte la Rue.
Specificaties
Macabeo, Sauvignon Blanc
Spanje
La Mancha
2017
Schroefdop
Details
Druivenras:
Macabeo, Sauvignon Blanc
Land:
Spanje
Regio:
La Mancha
Jaar:
2017
Afsluiting:
Schroefdop

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief.

En ontvang interessante
wijnaanbiedingen.