Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?


Piccolo Vitello Tonato 

4 personen

Bereidingstijd ca. 5 min.

Image
Ingredienten 4 personen
  • 125 gram kalfsfricandeau plakjes
  • 2 tot 3 el mayonaise
  • 1 flinke el kappertjes
  • Rucola
  • Olijfolie extra vierge
  • Peper en zout
  • 200 gram verse tonijn steak op kamertemperatuur (vierkant stukje)
  • Verse peterselie fijngehakt
Bereidingswijze

Voeg de plakjes kalfsfricandeau, mayonaise, kappertjes toe aan de keukenmachine of hakmolen van de staafmixer, pureer alles tot een gladde dikke saus. Maak op smaak met peper en zout uit de molen.

Maak de rucola aan met een beetje olijfolie verdeel over de bodem van de glaasjes.

Verwarm een koekenpan met een scheutje olijfolie, bak hierin de tonijn 1 minuut aan beide kanten.

De kern van de vis mag rauw blijven. Bestrooi met peper en zout, Haal uit de pan en snijd met een scherp mes in dunne plakjes.

Verdeel de saus over de rucola, en Leg 2 plakjes tonijn in elk glaasje en sprenkel er vervolgens een klein beetje extra vierge olijfolie overheen en garneer met de fijngehakte peterselie.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

“Bij dit gerecht drinken wij graag onze Roero Arneis’’

  1. 2022 | Italië | Piemonte
    Waardering:
    93% 100 0
    (3)
    Astrid & Thérèse Roero Arneis
    • Smaakprofiel
      Vol, zacht & breed
    • Druivenras
      Arneis
    Normale prijs 11,95 Speciale prijs 10,75
    Je bespaart