Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in uw winkelwagen van uw vorige bezoek. Wilt u deze artikels toevoegen aan uw huidige bestelling?


Piccolo Vitello Tonnato

4 personen | Amuse

Bereidingstijd ca. 20 minuten

 

Vitello Tonnato recept
Ingrediënten 4 personen

125 gr      kalfsfricandeau plakjes

2 á 3 el  mayonaise

1 el           kappertjes

                 rucola

                 olijfolie extra vierge

200 gr     verse tonijn steak op kamertemperatuur

Bereidingswijze

Voeg de plakjes kalfsfricandeau, mayonaise, kappertjes toe aan de keukenmachine of hakmolen van de staafmixer, pureer alles tot een gladde dikke saus.

Maak op smaak met peper en zout uit de molen.

Maak de rucola aan met een beetje olijfolie. Verdeel over de bodem van de glaasjes.

Verwarm een koekenpan met een scheutje olijfolie, bak hierin de tonijn 1 minuut aan beide kanten. De kern van de vis moet rauw blijven. Bestrooi met peper en zout, haal uit de pan en snijd met een scherp mes in dunne plakjes.

Verdeel de saus over de rucola, en leg 2 plakjes tonijn in elk glaasje en sprenkel er vervolgens een klein beetje extra vierge olijfolie overheen en garneer met de fijngehakte peterselie.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

“D e aroma’s van vers fruit, zoals perzik, en de prettige frisse tonen passen perfect bij deze Vitello Tonnato met een twist."

 

  1. Astrid & Thérèse Verdicchio di Castelli di Jesi Classico DOC
    • Smaakprofiel
      Vol, zacht & breed
    • Druivenras
      Verdicchio
    € 11,95
    flessen
    Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
    Waardering:
    100% 100 0
    (1)
    2021, Italië, Le Marche
Naar boven