Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?

Bietensalade met appel en rolmops

Frisse bietensalade met geitenkaas, appel en rolmops

Hoofd- of tussengerecht - 4 personen - Bereidingstijd ca. 40 minuten - Recept van Jonnie Boer

Ingrediënten

300 g gekookte rode biet

150 g rolmops

2 appels

100 g jonge geitenkaas: Tomme de Chèvre

300 g nieuwe aardappelen

40 g dille

40 g munt

grof zeezout

Bereidingswijze

Pof de aardappelen in de schil 30 minuten in de oven op 180 °C.

Trek de schil eraf, verbrokkel de aardappelen in grove stukken en maak 
op smaak met olijfolie en grof zeezout.

Pel de rode bieten en snijd ze in grove stukken.

Verdeel de rolmops in mooie stukken.

Snijd de appel in grove julienne.

Verbrokkel de geitenkaas.

Ontdoe de dille en de munt van de stelen.

Serveer in een grote schaal of kom, zoals op de foto.

Wijntip:

Sauvignon blanc met een lekker stuivend karakter met veel fruit aroma's van groene appels, kruisbessen, een vleugje ananas en zelfs een tikkeltje lychee.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

  1. 2023 | Frankrijk | Pays d'Oc
    Waardering:
    92% 100 0
    (21)
    NIEUW! Astrid & Thérèse Villa Blanche Sauvignon Blanc
    • Smaakprofiel
      Licht, soepel & fruitig
    • Druivenras
      Sauvignon Blanc
    9,95