Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?


Plakjes rookvlees gevuld met Monchou

Van Astrid Joosten 

4 personen | Borrelhapje

Bereidingstijd: 5 minuten

 

Rookvlees hapje
Ingrediënten 4 personen

1 pakje       Monchou roomkaas


100 g          runderrookvlees

Bereidingswijze

Snij de romige Monchou in reepjes en rol elk reepje in een hartig plakje rookvlees.

Serveer op een mooi bord, eventueel met peper.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

''De romige Monchou en de rokerigheid van het vlees wordt goed versterkt door onze soepele Merlot. Veel fruitige aroma’s zoals framboos, kers en wat pruimen en een tikje chocola op
het eind. Meer een liefhebber van witte wijn? Combineer dit hapje dan met onze Pecorino, een wijn rijk aan exotische aroma’s.”

 

  1. 2022 | Italië | Marche
    Waardering:
    100% 100 0
    (2)
    Astrid & Thérèse Pecorino
    • Smaakprofiel
      Intens, rijk & complex
    • Druivenras
      Pecorino
    11,95
  1. 2022 | Frankrijk | Pays d'Oc
    Waardering:
    93% 100 0
    (3)
    Astrid & Thérèse Merlot
    • Smaakprofiel
      Complex, krachtig & vol
    • Druivenras
      Merlot
    Normale prijs 9,95 Speciale prijs 8,95
    Je bespaart