Op voorraad. Op werkdagen voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Inhoud
Specificaties
Reviews
Inhoud
2022 | Frankrijk, Pays d'Oc
Villa Blanche Chardonnay Cuvée Speciale Astrid & Thérèse
De prijswinnende cuvée van Astrid Joosten & Thérèse Boer heeft alles in zich wat Chardonnay zo ongelofelijk lekker maakt: zacht en fris vol tropische vruchten en een beetje boter en vanille. Abonnementprijs altijd 8,95 Meer info -
Proefnotitie
Een rijpe volle Chardonnay met een mooie balans tussen smaken van rijp fruit die doen denken aan tropische vruchten als mango en banaan, ondersteund door een beetje boter en vanille door de paar maanden lagering op houten vaten. Tegelijkertijd is de wijn niet zwaar, maar zacht en fris. Erg lekker bij zalm, pasta's en gegrilde kip. Schenktemperatuur: 10 à 12 graden.
2022 | Italië, Sicilië
Astrid & Thérèse Pinot Grigio
De meest populaire druif van Italië. Verkwikkend fris, spatzuiver, veel smaak, o.a. citrus, groene appel, peer en perzik. - Abonnementsprijs altijd 7,50meer info -
Proefnotitie
De pure smaak van de druif hebben we hier te pakken. Met een expressieve neus van citrus en appel. In de smaak verkwikkend fris, spatzuiver, met citrus, groene appel en een vleugje grapefruit en wie verder door proeft ontdekt ook wat rijpere tonen van perzik. Wij drinken hem graag als aperitief, maar hij is ook heerlijk bij gegrilde vis en pastagerechten. Schenktemperatuur: 10 - 12 graden
2022 | Frankrijk, Pays d'Oc
Astrid & Thérèse Silhouet Sauvignon Colombard (weer op voorraad!)
Opwekkend frisse soepele dorstlesser
Proefnotitie
sappig, opwekkend, fris, levendig, soepel, verleidelijk, dorstlessend, met aroma’s van fruit als limoen, appel, een toefje perzik en passievrucht. Een echte doordrinker. Schenktemperatuur: 10-12 graden.
2022 | Spanje, Rueda
Astrid & Thérèse Rueda
Heerlijk verfrissende Verdejo Rueda, met intense fruitaroma's, zoals appel, peer, groene meloen en rijpe perzik.
Proefnotitie
Spaans fris wit, met intense fruitaroma's, zoals appel, peer, groene meloen en rijpe perzik. Een toefje kruidigheid en de geur van witte bloesem. Lekker voor de borrel, maar ook bij gegrilde zalm, garnalen, kip, paella, schaal- en schelpdieren en sashimi. Schenktemperatuur: 8-12 graden.