Wijnwinkel van Astrid Joosten en Thérèse Boer.
webshop keurmerk Alle wijnen zijn door ons persoonlijk geproefd en voor jou geïmporteerd.

Wijn bezorgen

Wijn bezorgen vanuit onze wijnwinkel online

Je bestelling wordt gratis thuis bezorgd bij bestellingen boven de € 100. Anders betaal je een bijdrage van € 4,95 in de bezorgkosten.

Bestellingen worden binnen 3-4 werkdagen thuisbezorgd.

Wanneer een wijn niet op voorraad is, wordt er contact met je opgenomen over de levertijd. Mocht de levertijd voor je niet acceptabel zijn, dan wordt de bestelling geannuleerd.

Retouren

Hoe kan ik wijn retourneren?

Indien je een wijn wilt retourneren, plannen wij voor jou een retouropdracht in bij PostNL. Dit verzoek kun je indienen door een email te sturen naar info@astridentherese.nl met je naam en adresgegevens. Na ontvangst van je verzoek zullen wij in overleg met jou een datum plannen wanneer de wijn retour gehaald kan worden. Wij dienen dit minimaal 48 uur van te voren aan PostNL door te geven.

Voorwaarden bij het retourneren:

  • Je mag je bestelling (of een deel daarvan) binnen veertien dagen na ontvangst retourneren zonder opgaaf van redenen.
  • Bij het retourneren worden alleen de kosten voor het retourneren (€ 0,65 per fles) in rekening gebracht. Voor de wijnen die retour gezonden zijn, ontvang je van ons een creditfactuur.
  • Je kunt kiezen voor een vervangende wijn of we zullen het volledige bedrag (inclusief evt. verzendkosten) zo spoedig mogelijk terugbetalen, binnen uiterlijk 14 dagen na de ontbinding.
  • Het is alleen mogelijk om wijn in de originele ongeopende doos te retourneren. Mocht blijken dat de geretourneerde wijn bij ontvangst in ons magazijn niet in de originele ongeopende doos is verpakt, dan wordt € 0,50 extra per fles in rekening gebracht.

Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief.

En ontvang interessante
wijnaanbiedingen.