- 250 g zalmfilet (of andere
- stevige vis bijv. kabeljauw of
- roodbaars)
- 6 rauwe schoongemaakte
- (tijger)garnalen
- 1 kleine rode ui
- 4 el Ceviche
- 100 ml limoensap
- 250 g zoete aardappel
- 2 el crème fraîche
- ½ mango
- tuinker
Ceviche met zalm, mango & zoete-aardappelpuree
4 personen
Bereidingstijd ca. 25 min.
Wachttijd: 30 min.


Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Deze krachtige, frisse melange met kenmerken van citroen en jalapeño vraagt om een knisper frisse Sauvignon Blanc, zoals de Kus van Thérèse.’’
Ceviche
Krachtige, frisse melange uit de Peruaanse keuken
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Peru kent kruidige en smaakvolle gerechten, waaronder de traditionele ceviche. Deze krachtige, frisse melange kenmerkt zich door ingrediënten als citroen en jalapeño. Het zure van de citroen en de hitte van de jalapeño zorgen voor een aangename smaak in combinatie met vis. Of gebruik het eens als smaakmaker door een frisse salade of voor gevogelte.
Kijk voor meer recepten met Ceviche op www.euroma.nl