- 2 el olijfolie
- 1 ui
- 3 tenen knoflook
- 4 el Euroma Picadillo
- 1 tl zout
- 1 kg mager rundergehakt
- 70 g tomatenpuree
- 750 ml water
- 4 el maizena
- 125 ml zure room
- 1 limoen
Chili met rundergehakt
4 personen
Bereidingstijd ca. 40 min


Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Dit mooi gekruide rundvleesgerecht vraagt om een stoere en tegelijkertijd soepele krachtpatser: Astrid & Thérèse Primitivo.’’
Picadillo
Veelzijdige, rijke melange voor de Mexicaanse maaltijd
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
De naam picadillo is afgeleid van het werkwoord ‘picar’, dit betekent kleine stukjes gehakt in het Spaans. Deze veelzijdige, rijke melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals jalapeno en oregano. De melange wordt vaak gebruikt in Mexicaanse gerechten zoals empanada’s en taco’s.
Kijk voor meer recepten met picadillo op www.euroma.nl