- 1 l kippenbouillon (van tablet)
- 2 el Euroma Chinese 5-Spice
- 4 el sojasaus
- 250 g mihoen
- 200 g tuinbonen
- 4 lente-uien
- 100 g shiitake paddenstoelen
- kroepoek
- 500 g eendenborst
- 1 bakje tuinkers
Chinese mihoensoep met eend
4 personen
Bereidingstijd ca. 35 min


Wijnadvies van Astrid & Thérèse
"De krachtige, volle melange van Chinese 5 Spice vraagt om een fruitige wijn met een pepertje: Astrid & Thérèse Grüner Veltliner."
Chinese 5 Spice
Krachtige, volle melange van Chinese oorsprong
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Vijf kruidenpoeder is een Chinese specerijenmelange waarin de vijf basissmaken zoet, zuur, zout, bitter en umami bij elkaar komen. Deze krachtige, volle melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals steranijs en szechuan peper. De melange combineert vooral goed met vet (varkens)vlees, eend of zoete gerechten.