- 400 g kikkererwten
- 1 sjalot
- 2 tenen knoflook
- 4 el Euroma Thai Green Curry
- 1 ei
- 4 pitabroodjes
- 10 g munt
- 150 ml yoghurt
- 150 g panko (Japans broodkruim)
- avocado
- 1/2 aubergine
- olie
Falafelburger met frisse muntsaus
4 personen
Bereidingstijd ca. 30 min.
Ingredienten 4 personen
Bereidingswijze
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
"De licht pittige Falafelburger met frisse munt dressing vraagt om frisse knisperende wijn met een pepertje: Astrid & Thérèse Grüner Veltliner."
Thai Green Curry
Rijke, frisse melange uit de Thaise keuken
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities.
De Thaise keuken is zeer divers en maakt gebruik van een grote verscheidenheid aan ingrediënten. De curry’s hebben daardoor een wisselende samenstelling en smaak. Deze rijke, frisse melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals citroengras en laos. Lekker om groene curry’s mee te maken maar ook geschikt voor salades, gevogelte of vis.