- 2 venkelknollen (ca. 250 gr.)
- 2 preien (ca 220 gr.)
- 1 teen knoflook
- 2 el olijfolie
- 4 schoongemaakte forellen
- 3 el Carribbean Spice
- 200 gr. trostomaatjes
Forel met groenten uit de oven
4 personen
Bereidingstijd ca. 45 min

Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Deze wijn heeft door de Vermentino druif een mooie balans tussen fruit, body en bloemen, prachtig geschikt voor het aardse van de forel. Hij is tevens goed in staat een brug te slaan naar de venkel en de prei."
Carribean Spice
Kleurrijke, frisse melange met nigellazaad en paprika met Caribbische invloeden
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
De Caribische keuken is enorm gevarieerd. Het tropische klimaat zie je veelal terug in de exotische gerechten. Deze kleurrijke, frisse melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals nigellazaad en paprika. De melange past goed bij lichte vlees- en visgerechten. Heerlijke rub voor vis of kip van de grill en barbecue.
Kijk voor meer recepten met Caribbean Spice op www.euroma.nl