Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?


Aardappelsalade met zalm en kikkererwten

 

4 personen

Bereidingstijd ca. 20 min.

AT Kikkererwtensalade
Ingredienten 4 personen
  • 600 g krieltje
  • 2 el olijfoli
  • 2 à 3 el Za’atar
  • 1 blikje kikkererwten
  • 300 g gerookte zalm
  • 75 g rucola
  • 3 lente-ui
  • verse munt
  • 4 el yoghurt
Bereidingswijze
        1. Halveer de krieltjes en kook in 5 min. bijna gaar.
        2. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de krieltjes aan samen met Za’atar gedurende 4 min.
        3. Voeg de uitgelekte kikkererwten toe en verwarm het geheel.
        4. Trek met een vork de zalm in kleinere stukjes.
        5. Meng deze samen met de rucola door de Za’atar krieltjes.
        6. Snijd de lente-ui in ringetjes en hak de munt grof.
        7. Garneer de salade met lente-ui en munt en serveer met yoghurt als dressing.

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

De Pinot Grigio heeft zowel de frisheid van groene appels met een vleugje citrus die zo goed bij tijm gaan als rijpere tonen van perzik die prachtig aansluiten bij de zalm.’’

Za’atar

Kruidige, frisse melange met sumac en tijm volgens Libanees recept

Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities.

Za’atar is een groene kruidenmelange die zeer populair is in het Midden-Oosten. Samen met olijfolie en brood is Za’atar het nationale ontbijtgerecht. Deze kruidige, frisse melange kenmerkt
zich door ingrediënten zoals sumac en tijm. Heerlijk in combinatie met brood of als dip voor groenten. Maar ook heerlijk als een marinade voor kip of vlees.