Stap 1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
Stap 2. Meng in een kom de honing met 1 el heet water.
Stap 3. Breng op smaak met peper en zout en roer de sjalot erdoor.
Stap 4. Maak van de 4 bladerdeegplakjes rondjes door middel van een steekring of kommetje/grote mok. Je kunt ook de zijkanten naar binnen vouwen van het bladerdeeg (zodat je rondjes krijgt) om verspilling te voorkomen.
Stap 5. Snijd de rol geitenkaas in 8 plakken verdeel ze over het midden van de bladerdeegjes. Schep de honing-sjalot saus erover en maak af met de blaadjes van de takjes tijm, zout en peper.
Stap 6. Bak de taartjes 15-20 minuten in de oven goudbruin. Garneer met gehakte pecannoten en een beetje extra honing tijm naar smaak.
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
"Bij deze heerlijke hartige taartjes kun je zowel onze Klassieker wit, rood of rosé schenken. Dit vanwege de lichte, delicate smaken en diversiteit aan ingrediënten."