- 400g biefstuk
- 2 el Lemon Pepper
- 320 g orzo
- 350 g groene asperges
- 1 bosje radijsjes
- 2 el olijfolie
- 80 g jonge bladspinazie
- 2 klontjes boter
Orzosalade met Lemon Pepper steak
4 personen
Bereidingstijd ca. 45 min.
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“De steak vraagt in principe om rood, maar de lemon zorgt voor een accent waardoor een zware rode wijn dood zou slaan. Dus hier: subtiel fris, fruitig en rond rood waarbij het lichtvoetige een brug is naar de radijs en de lemon pepper. De rode wijn wat gekoeld drinken!’’
Lemon Pepper
Pittige, frisse melange van citroenschillen en zwarte peper
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Lemon peper is erg populair in de Scandinavische keuken. Ze gebruiken het voornamelijk voor vis en zeevruchten. Deze pittige, frisse melange bestaat uit aromatische grof gebroken zwarte peper en gedroogde stukjes citroenschil. Heerlijk voor het kruiden van vlees voor de barbecue en grill, maar ook lekker in een pastasaus.
Kijk voor meer recepten met Lemon Pepper op www.euroma.nl