- 500 g pompoen
- 200 g fetakaas
- 100 g pecannoten
- 4 el Euroma Ras el Hanout
- 10 plakjes bladerdeeg
- 250 ml slagroom
- 4 eieren
- 2 el olijfolie
Pompoentaart met fetakaas en pecannoten
4 personen
Bereidingstijd ca. 45min.
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“De sappige Astrid & Thérèse Merlot is heerlijk in combinatie met deze romige Pompoentaart. Het royale fruitige karakter van de wijn sluit mooi aan bij de feta en het kruidige van de Ras el Hanout gaat hand in hand samen met de kruidigheid van deze jonge wijn. ’’
Curry Madras
Deze warme, rijke melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kaneel en gember
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
De Noord-Afrikaanse naam Ras el Hanout betekent ‘het beste van de winkel’. De precieze samenstelling kan variëren van familie tot familie. Deze warme, rijke melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kaneel en gember. Heerlijk in Marokkaanse gerechten zoals tajines, couscous en op vlees.
Kijk voor meer recepten met Ras el Hanout op www.euroma.nl