- 50 g Parmezaanse kaas
- 2 tenen knoflook
- 600 g paddenstoelen
- 250 g cherrytomaatjes
- 1 el olijfolie
- 1.2 l paddenstoelenbouillon
- 50 gr roomboter
- 2 el funghi trifolati
- 250 gr polenta
- ca. 150 gr burrata
Romige polenta met paddenstoelen, tomaatjes en burrata
Bereidingstijd: ca. 20 min.
10 min oventijd
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Het romige en de paddenstoelen gaan heel goed samen met deze intense rode wijn. In het bouquet van rijpe kersen, mokka en een klein vleugje amandel zit alles om een harmonie te maken met het hartige en tevens het zoetige van de tomaatjes.’’
Funghi Trifolati
Kruidige rijkheid voor Italiaanse champignons
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Funghi betekent champignons. Aan deze traditionele melange hebben we rozemarijn en salie toegevoegd, waardoor hij iets kruidiger en rijker smaakt. Ui zorgt voor een zoete noot die uitstekend samengaat met champignons. Tomaat maakt deze melange iets hartig en geeft een intense smaak. En de zwarte peper zorgt voor wat pit.
Kijk voor meer recepten met Funghi Trifolati op www.euroma.nl