- 1/2 komkommer
- 4 wortelen
- 1/2 ijsbergsla
- lenteuitjes
- enkele takjes koriander
- 1 el olijfolie
- 400 g gamba’s
- pindakaas
- ketjap manis
- sojasaus
- 2 el Euroma Shichimi Togarashi
- 20 rijstvellen
Springrolls met Japanse sausjes
4 personen
Bereidingstijd ca. 20 min

Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Deze Pinot Grigio met een friskruidig karakter is een heerlijke wijn om te combineren met Aziatische gerechten. Het fruitige doet het geweldig bij de gamba’s in deze springrolls. En het lichtkruidige en sprankelende sluit goed aan bij de frisse kruiden van het gerecht.’’
Shichimi Togarashi
Deze pittige, warme melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals szechuanpeper en nigellazaad
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Shichimi Togarashi is in Japan een populaire specerijenmelange. Shichi betekent zeven in het Japans en verwijst naar de zeven specerijen in deze melange. Deze pittige, warme melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals szechuanpeper en nigellazaad. Heerlijk voor vleesgerechten of voeg het eens toe in een soep of noedelgerecht.
Kijk voor meer recepten met Shichimi Togarashi op www.euroma.nl