- 800 g flespompoen (1 stuk)
- 3 el olijfolie
- 2 uien
- 2 tenen knoflook
- 2 el Euroma Curry Madras
- 600 ml kokosmelk
- 1 kippenbouillontablet
- 500 g schelvisfilet
- 250 g quinoa
- 1 mandarijn
- 15 g koriander
- 15 g munt
- 150 g feta
- 1 limoen
Stoof met pompoen, schelvis en curry madras
4 personen
Bereidingstijd ca. 45 min.


Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Proef de Zuid-Afrikaanse zon en aroma's in deze wijn. Daarom doet hij het uitstekend bij kruidige en aromatische gerechten zoals deze Curry Madras.’’
Curry Madras
Deze melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kurkuma en fenegriekzaad
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Er is altijd iets te ontdekken met de smaakvolle, pure melanges die je voor verschillende gerechten kunt gebruiken. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Curry Madras is een melange uit het zuiden van India. Deze zachte, fruitige melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kurkuma en fenegriekzaad. De melange is heerlijk in curry’s, piccalilly, soep of vervang je gewone kerriepoeder eens door Curry Madras.
Kijk voor meer recepten met Curry Madras op www.euroma.nl