Winkelwagen samenvoegen?

Welkom terug! Er zitten nog enkele artikels in je winkelwagen van je vorige bezoek. Wil je deze artikels toevoegen aan je huidige bestelling?


Tagliatelle met kip, venkel en feta

Recept voor 4 personen

Bereidingstijd ca. 20 min.

DEF2AT SPRING PASTAvenkel2 AnnenasPhotography AnnePluijmskopie kopie
Ingredienten
  • 300g kipfiletblokjes

  • 1 venkel

  • 500g tagliatelle

  • 150g fetakaas

  • 2 tenen knoflook

  • ½ theelepel chilivlokken

  • 40g Italiaanse kruidenmix

  • Handje zwarte olijven

  • Olijfolie

  • Peper en zout

Bereidingswijze

Snijd de venkel in kwarten en verwijder de kern. Snij zo dun mogelijk in reepjes. Bewaar de venkelloof eventueel voor garnering. Snijd de knoflook en kruidenmix fijn.

Kook de pasta in een ruime pan gezouten water gaar. Verhit ondertussen 2 el olijfolie in een wok- of koekenpan. Voeg de kipstukjes toe en bak in ca. 2 minuten totdat ze mooi bruin zijn. Voeg nog een beetje olijfolie en de venkel, chilivlokken en knoflook toe en bak nog 3-4 minuten mee.

Giet de pasta af en meng door de kip en venkel. Voeg ook de fijngesneden kruidenmix toe. Verdeel over borden en besprenkel met de venkelloof, feta, olijven en versgemalen peper.


Bij dit smaakvolle gerecht drinken wij onze intense Pecorino wijn. De rijke aroma’s van exotisch fruit versterken de kruidige en frisse elementen uit het gerecht.  

Wijnadvies van Astrid & Thérèse

"Bij dit smaakvolle gerecht drinken wij onze intense Pecorino wijn. De rijke aroma's van exotisch fruit versterken de kruidige en frisse elementen uit het gerecht."

    • Astrid & Thérèse Pecorino
    2023 | Italië | Marche
    Astrid & Thérèse Pecorino
    • Smaakprofiel
      Intens, rijk & complex
    • Druivenras
      Pecorino
    11,95