4 vleestomaten
100g Olde Remeker kaas, geraspt (of een andere rauwmelkse boerenkaas0
20g bieslook, in fijne ringen
500g azijn
330g water
165g suiker
1 laurierblad
10 witte peperkorrels
2 steranijsjes
10g zout
witte peper uit de molen
Tomaat en Olde Remeker
Van Jonnie Boer
4 personen | Voorgerecht
Bereidingstijd ca. 25 minuten
Ingrediënten 4 personen
Bereidingswijze
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Dit voorgerecht van Jonnie is gemakkelijk te maken en een echt feestje bij ons op tafel. In plaats van olde remeker kun je ook prima een andere boerenkaas gebruiken. De combinatie van de EXcellent Blanc zorgt voor een optimale smaakbeleving in combinatie met de tomaat en kaas. De EXcellent Blanc, gemaakt van de Vermentino druif, heeft frisse tonen, rijp fruit en door de lichte houtrijpig ook wat body. Ideaal om te combineren met dit ovengerechtje. Geniet!’’