- 1 kg rib/runderlappen
- 175 g koude boter
- 2 uien
- 400 g pastinaak
- 2 el Euroma Zwolsche stoof
- 200 g spekreepjes
- 750 ml kippenbouillon
- 285 g bloem + extra om te bestuiven
- 150 ml medium sherry
- 130 g roomkaas
- 4 el (appelcider)azijn
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl zout
- 800 g pompoen
- 6 el olie
- 1 ei
- 20 g bladselderij
Traditioneel Zwols stoofgerecht
Van Jonnie Boer
4 personen
Bereidingstijd ca. 45 min.
Wachttijd ca. 180 min.

Ingredienten 4 personen
Bereidingswijze
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Het dikke gekonfijte sap van de Syrah gaat geweldig goed met de vele kruiden en kruidnagel van de Zwolsche stoof, een warm geheel met een explosie aan rijke, indrukwekkende smaken.’’
Zwolsche Stoof
De perfecte manier om vlees heerlijk mals te maken
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Blijf ontdekken met de smaakvolle, pure melanges. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Deze krachtige, volle melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kruidnagel en anijszaad. Met de Zwolsche Stoof maak je een heerlijke hachee of ander stoofgerecht. Het resultaat is overheerlijk. Kijk voor meer recepten met Zwolsche Stoof op www.euroma.nl