- 1 kg rib/runderlappen
- 25 g boter
- 2 uien
- 2 el Euroma Zwolsche stoof kruiden
- van Jonnie Boer (Jumbo & AH)
- 400 g pasti naak
- 200 g spekreepjes
- 1 ei
- 750 ml kippenbouillon
- 150 ml medium sherry
- 800 g pompoen
- 1 rol (verse) roomboter bladerdeeg of 6-7 plakjes bladerdeeg uit de vriezer
- peper en zout
- 6 el olie
- 20 g bladselderij
Zwolsche stoof pie met pompoen en pastinaak
Van Jonnie Boer
4 personen
Bereidingstijd ca. 45 min.
Wachttijd ca. 180 min.
Ingredienten 4 personen
Bereidingswijze
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Bij deze Stoof drinken we een mooie rode La Finesse de Astrid Syrah. Een wijn met diepgang en charme.’’
Zwolsche Stoof
De perfecte manier om vlees heerlijk mals te maken
Jonnie Boer combineert de specerijenkennis van Euroma met geweldige smaakcomposities. Blijf ontdekken met de smaakvolle, pure melanges. 100% kruiden en specerijen, natuurlijk zonder zout.
Deze krachtige, volle melange kenmerkt zich door ingrediënten zoals kruidnagel en anijszaad. Met de Zwolsche Stoof maak je een heerlijke hachee of ander stoofgerecht. Het resultaat is overheerlijk. Kijk voor meer recepten met Zwolsche Stoof op www.euroma.nl