Spoel het eekhoorntjesbrood goed af en laat dan 15 minuten weken in heet water. Laat uitlekken.
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe wat olie in een ovenschaal en leg de zeebaarsfilets erin. Bestrooi met peper en zout en bak ze in 10-15 minuten gaar.
Maak ondertussen de paddenstoelen schoon en snijd in reepjes.
Verhit 2 eetlepels olijfolie in een koekenpan en bak de paddenstoelen met de knoflook op hoog vuur goudbruin.
Snijd het uitgelekte eekhoorntjesbrood fijn en voeg toe aan de paddenstoelen. Bak nog een minuut mee. Breng op smaak met peper en zout.
Bereiding botersaus
Laat in een pan de boter smelten tot het lichtjes goudbruin kleurt. Doe er de dragon kruiden bij en roer even door. Als laatste gaan de kappertjes erbij, laat even een paar seconden doorwarmen.
Wijnadvies van Astrid & Thérèse
“Bij deze feestelijke zeebaars drinken wij onze Villa Blanche 4 Amours.’’